Sider

lørdag den 17. august 2013

Hvis jeg kunne gå gratis i biografen resten af året..


Når man er en fattig studerende som mig, er biografture nok ikke lige det, man oplever alt for ofte - det er jo altid en lidt dyr fornøjelse. Men jeg synes godt nok, at der kommer mange film, jeg godt kunne tænke mig at se her resten af året.

Her i næste uge har fantasyfilmen The Mortal Instruments premiere, og selvom jeg kun syntes bogserien var okay, da jeg læste dem for nogle år siden, kunne jeg stadig godt tænke mig at se filmatiseringen. Derefter vil jeg rigtig gerne se de to biografiske film om henholdsvis Steve Jobs og Prinsesse Diana, og selvom jeg normalt ikke er til den slags portrætfilm, så er det jo to meget interessante personer! Derudover er en romantask komedie jo også altid et hit for mig, så About Time ser lovende ud, specielt fordi jeg elsker Rachel McAdams. Og sidst men ikke mindst, så kommer der i oktober og november to film, som jeg bare SKAL se, nemlig filmatiseringen af Jussi Adler-Olsens Kvinden I Buret, samt den længe ventede opfølger til Hunger Games-filmen, nemlig Catching Fire. De to sidste er som sagt nogle jeg længe har ventet spændt på, da jeg er stor fan af bøgerne, så derfor er det helt sikkert, at de skal ses, men jeg håber bestemt også, jeg kan få oplevet et par af de andre film. Det kan da ikke blive andet end et godt resterende filmår!

Har I nogle film i glæder jer specielt til her i den nærmeste fremtid? :)

Billeder: Kino.dk

2 kommentarer:

 1. Åh, 'Catching Fire'. Bare at se traileren får det til at krible helt i mig. 'About Time' virker virkelig også fin.

  Jeg skal faktisk ind for at se 'City of Bones' på onsdag. Jeg brød mig ikke specielt om bogen, men jeg håber inderligt, at filmen er bedre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Samme her! Og god fornøjelse med City of Bones - håber du får en i det mindste bare lidt bedre oplevelse med dén end bogen :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...