Sider

onsdag den 28. august 2013

Hyggelige dage og forvirrende biograftur


Så er jeg hjemme i min lejlighed igen efter et lille visit hjemme hos mine forældre her inden, jeg starter i skole igen på mandag. Jeg har ikke lavet ret meget andet end at slappe af og hygge med familien og ikke mindst lille Minnie. Derudover var jeg i går aftes en tur i biografen med en veninde, hvor vi så "Mortal Instruments: Dæmonernes By", og det var en lidt skuffende oplevelse (ikke at jeg havde forventet det helt store heller).

Læs ikke videre, hvis du vil undgå spoilers fra filmen:
Jeg læste de tre første bøger i serien tilbage i 2010, og selvom jeg ikke synes de var specielt originale eller kreative, så synes jeg dog stadig, de var god nok underholdning, og jeg fik da også rimelig hurtigt slugt dem. Meeeen, jeg havde ærlig talt fuldstændig glemt, hvad de handlede om, så da jeg gik ind til filmen i går, var jeg rimelig meget på bar bund angående handlingen. Og da jeg så kom ud af biografen? Jeg blev bare slet ikke ret meget klogere. Jeg synes virkelig, det var en rodet film. Den var da underholdende nok, og jeg kunne meget godt lide personerne, kemien mellem dem og det visuelle i filmen, men selve handlingen havde jeg altså bare SÅ svært ved at finde ud af, for der blev bare slet ikke forklaret noget ordentligt. Vigtigst af alt så ved jeg ikke, om det bare var mig, der slet ikke fik fat i, hvorfor Valentine ville have fat i den der pokal, som det hele handler om, men jeg var bare slet ikke med. Der var bare så mange løse ender og steder, hvor jeg bare sad og tænkte "hvad sker der lige her og hvorfor??", og det er jo altså bare ikke meningen.

Jeg var virkelig frustreret, da jeg gik ud af biografen. Noget der fx virkelig irriterede mig var, da Clary ser, at Simon er blevet bidt af en vampyr, og så sker der bare ikke mere med det? What?? Blev han ikke vampyr i bogen eller sådan noget? Og slutningen lagde bare slet ikke op til nogen fortsættelse, hvilket måske også kun er godt nok, hvis der ikke kommer sådan én. Jeg synes i hvert fald det var en rodet omgang, som jeg ikke har lyst til at se igen. Øv øv!

Har du set filmen, og var du ligeså forvirret som mig??

2 kommentarer:

  1. Du er bestemt ikke den eneste, der havde den følelse omkring filmen. Jeg var virkelig irriteret over alle de forklaringer og sammenhæng, der blev udeladt. Filmen faldt nærmest fra hinanden som konsekvens.

    SvarSlet
    Svar
    1. Lige præcis. Jeg forstår slet ikke lige, hvad de har tænkt på, da de lavede den!

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...