Sider

torsdag den 29. august 2013

Inspiration: Smukke markerede øjenbryn


Som I kunne læse i går, så var jeg ikke specielt imponeret over "Mortal Instruments"-filmen. Hvad jeg dog virkelig godt kunne lide ved den var Lily Collins' smukke og kraftige øjenbryn, som virkelig giver hendes ansigt den smukkeste karakter. Markerede øjenbryn er jo heldigvis blevet lidt af en trend lige for tiden, specielt takket være modellen Cara Delevingne, og jeg synes bare det er noget af det smukkeste. Desværre er jeg selv udstyret med naturligt lyse og virkelig fine/tynde øjenbryn, der skal tegnes op, hvis de skal kunne ses, og jeg vil derfor aldrig selv kunne opnå øjenbryn som de smukke kvinder på billedet. Sådan er livet bare så uretfærdigt engang imellem ;)

Er du mere heldig end mig mht. dine øjenbryn, så husk at embrace dem - de er en gave! Pluk dem ikke mere end højst nødvendigt, og tegn dem evt. op så de får en jævn farve. Så kan de ikke være andet end smukke :)

6 kommentarer:

 1. Jeg synes, det ser virkelig godt ud med så kraftige øjenbryn til nogen, men andre gange kan det altså også blive lidt for voldsomt :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det har du ret i, men så tror jeg mange gange, det er fordi de er for mørke i forhold til hårfarven, og derfor ser for voldsomme ud ;)

   Slet
 2. Jeg synes virkelig også, at optegnede øjenbryn er SÅ smukke!

  Kh Emma, Shakerzone.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er helt vildt hvilken forskel det kan gøre ved et ansigt!

   Og skønt at du endelig har fået det til at fungere med kommentarsystemet ;)

   Slet
 3. It's so funny how eyebrows' shape will go in and out of style just like everything else! I'm in love with Cara DeLevigne's!

  Stef

  SvarSlet
  Svar
  1. Yeah, it is! I just hope the super thin and straight line ones won't ever be in style ;) And yeah, her's are so pretty..

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...