Sider

søndag den 18. august 2013

Life in the details..

Nyt Costume i bogudgave - det kunne jeg da ikke sige nej til!

Er der noget bedre end duftende rent sengetøj og en redt seng?

OPIs "The Impossible" med og uden topcoat - det er jo nærmest to forskellige lakker i én! Vind den i min giveaway :)

Det dér med at læse en god bog - det er bare det bedste!

Lige nu ser jeg den romantiske komedie "Something Borrowed" på TV2 - bliver aldrig træt af den genre ;)

Lidt billeder fra hvad jeg har fået min dag til at gå med. Derudover har jeg fået vasket en masse tøj, støvsuget, ryddet op og gjort rent i hele lejligheden. Hvilken lettelse det altid er at få sådan noget overstået! Alt i alt en typisk, men dejlig søndag for mig. I morgen skal jeg et smut ind til byen, og tirsdag skal jeg mødes med nogle veninder fra studiet, som jeg ikke har set i alt for lang tid! Det bliver så hyggeligt :)

2 kommentarer:

 1. I just watched "Something Borrowed" over the weekend too! :) I just love that book's cover art.

  Stef :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Yeah, I googled the book afterwards and it looks so pretty! And I enjoyed the movie :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...