Sider

onsdag den 21. august 2013

Life is beautiful but it's complicated, we barely make it..


Beklager det sene indlæg i dag, når jeg nu ikke fik blogget noget i går heller. Men jeg har haft en lidt træls dag i dag med nyheden om, at én af mine forældres bedste venner gennem mange år er blevet rigtig syg, så det har bare lagt en dæmper på mit humør hele dagen. Sådan noget får virkelig bare én til at tænke nogle ting igennem, og nu savner jeg bare mine forældre rigtig meget - heldigvis skal jeg hjem til dem på søndag, så der er ikke så lang tid til.

Som I måske kan gætte ud fra det ellers lidt random billede, så syntes jeg lige jeg trængte til hjemmelavet (fuldkorns)pizza i dag til aftensmad. Det var lækkert og lige, hvad jeg havde brug for! I morgen skal jeg på arbejde, og det samme skal jeg på lørdag, så det er jo bare rigtig dejligt :)

2 kommentarer:

 1. Det er svært når nogle man kender og har tæt inde i sit liv bliver alvorligt syge, jeg håber virkelig det bedste for jer!

  Jeg kender selv følelsen efter at have været igennem en længere sygdoms periode med min mor. Det er så hårdt og alt andet virker ret ligegyldigt. Så jeg ønsker jer det bedste og håber inderligt det bliver bedre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde kommentar! Og jeg håber det bedste for din mor også :(

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...