Sider

onsdag den 7. august 2013

Mandagens outfit: Pretty Zara top

Top: Zara - Jeans: Zara - Sandaler: Peperoni - Taske: ASOS - Solbriller: Ray-Ban
Ur: Michael Kors - Ring: Skagen - Negle: OPI "Get Your Number"


Et lidt forsinket outfit fra i mandags, hvor jeg havde nogle ting jeg skulle inde i byen. Jeg havde min nye top fra Zara på, som jeg købte på min ferie i Tyskland. Andre nye ting var min taske fra ASOS og én af Mariah Carey neglelakkerne fra dette indlæg. Det er så dejligt at tage en masse nye ting i brug! Og jeg elsker bare toppen, den er så fin og sommerlig, men kan også sagtens bruges til vinter med en cardigan over. Den skal nok blive én af mine favoritter :)

8 kommentarer:

 1. Den er virkelig også fin :) Og så ser den dejlig luftig ud - hvilket er et must i disse varme dage :)

  SvarSlet
 2. Sikke et lækkert outfit, og den top er bare super sød til dig :)

  SvarSlet
 3. ^ Uh, lovely top. <3 #misundelse

  Til din kommentar: Ja, det var virkelig hyggeligt og super stemningsfyldt bare at gå rundt i parken og nyde omgivelserne. De forstår jo virkelig at lave det gennemført ned til mindste detalje. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have ;)

   Og lige præcis! Jeg skal helt sikkert tilbage dertil engang - var desværre ikke så gammel dengang jeg var der, så noget af det er lidt uklart!

   Slet
 4. Toppen er virkelig lækker - Og super fin her til sommer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker den også bare - og det er den nemlig ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...