Sider

lørdag den 10. august 2013

Min absolutte yndlingsblush: MAC "Peaches"

MAC Sheertone blush i farven "Peaches"

Blush er én af de skønhedsprodukter, jeg bare ikke kan undvære. Det får mig bare altid til at se så meget friskere ud. Og langt de fleste dage er det denne fine ferskenfarve fra MAC, som jeg rækker ud efter. Den giver sådan en frisk og naturlig glød til ansigtet. Og så har den en dejlig idiotsikker pigmentering, der gør, at den selvfølgelig farver godt, men det er heller ikke sådan, at man skal være forsigtig for ikke at komme til at ligne en klovn, hvis man får en smule for meget på. Den er generelt bare perfekt, og jeg er sikker på den vil komplimentere de fleste hudtoner.

Som I kan se har den været flittigt brugt af mig, og der er ingen tvivl om, at jeg skal have en ny, så snart jeg løber tør. Den er desuden uden glimmer (hvilket jeg helt klart foretrækker!), men ser stadig ikke for mat og pudret ud på huden. MAC blushes er i den dyre ende (mener de koster 185 kr nu), men de er til gengæld også i super god kvalitet og findes i så mange forskellige farver og finishes. Og så holder de i adskillige år - denne her er i hvert fald et par år gammel, og den har jo stadig noget tid igen. Jeg er så vild med den! :)

6 kommentarer:

 1. Det lyder som en blush jeg skal prøve :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. God idé - jeg elsker den i hvert fald så højt! :)

   Slet
 2. Den har jo bare sådan en lækker farve!!! :D

  SvarSlet
 3. Rigtig lækker blush! Jeg har den i farven "something special", men din er så lækker, kunne godt overveje at få den i den farve også :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, den må jeg kigge efter næste gang! Og ja, det er i hvert fald en farve, jeg er super glad for at have :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...