Sider

mandag den 5. august 2013

Ny sommerlæsning!


Jeg har for nyligt købt disse bøger fra Amazon.co.uk, da jeg stadig har en lille måneds sommerferie tilbage, og derfor havde brug for noget nyt læsestof. Jeg skal jo helst ikke komme til at kede mig ;) De er allesammen rimelig easy-read tøsebøger, som jeg elsker - specielt her om sommeren. Så jeg glæder mig bare sindssygt meget til at komme i gang med dem, selvom jeg lige har en anden bog, jeg skal være færdig med først.

Jeg var ellers ude på noget af en tur for at hente pakken med børgerne på posthuset, og en anden pakke jeg havde til at ligge og vente på mig. Pakkerne var nemlig havnet på hvert sit posthus, så jeg måtte ud på en 8 km lang cykeltur rundt i byen. Men så fik jeg da i det mindste lidt motion, og det kan jeg jo ikke klage over :)

8 kommentarer:

 1. Der er intet skønnere end en stak nye bøger. Det er det bedste.

  Og sikke en fin stak, du har fået hjem. Jeg vil virkelig også gerne få læst 'Eleanor & Park' en dag.

  Har du egentligt Goodreads? Jeg ville elske at følge dig derinde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig!

   Den glæder jeg mig også bare så meget til at læse - har hørt så meget godt om den :)

   Ja, jeg har Goodreads http://www.goodreads.com/thecamilla - jeg følger vist allerede dig derinde ;) Det er en genial side!

   Slet
 2. Elsker bøger, især nu hvor jeg er færdig udannet og kan læse alle de bøger jeg gider, uden dårlig samvittighed!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det præcis på samme måde! :)

   Slet
 3. Tak for inspiration :) Pt læser jeg til eksamen, da jeg i juni havde fire og derfor valgte at udskyde den ene, men så snart den er klaret, vil jeg overveje at gå i krig med nogle af ovenstående :)

  Og mht. posthusene - Jeg har også en pakke liggende, og da jeg igår gik op for at hente den, opdagede jeg, at den var leveret til et andet posthus end normalt. Kvinden på posthuset sagde, at jeg skulle skrive en klage til PostDanmark, for når postbuddet scanner pakken i de tilfælde hvor modtager ikke er hjemme, dukker det op hvilket posthuset den skal leveres på - Så det burde ikke være muligt at begå fejl :) Bare et lille tip :)

  Og flot blog i øvrigt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Så lidt da! Og held og lykke med din eksamen :)

   Jeg spurgte dem også om det, og de sagde det var fordi jeg bor lige midt mellem to områder, så nogle gange kan det godt gå galt! Men det er nu lidt irriterende..

   Tusind tak skal du have :)

   Slet
 4. Det er så skønt, at få en ny håndfuld bøger - der er så mange timers hygge i vente!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er der nemlig - det er bare det bedste! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...