Sider

lørdag den 31. august 2013

Open By Night makeup!


Nøj, hvor var jeg bare smadret i dag, da jeg endelig var hjemme efter arbejde og handlen ind ved godt 17 tiden. Derfor kollapsede jeg simpelthen også bare på sofaen og fik ikke slet ikke taget billeder til det indlæg, jeg ellers havde planlagt til i dag, nemlig lidt nye indkøb. Heldigvis havde jeg dog lidt billeder fra i går liggende af min Open By Night-makeup i Matas, hvor den jo gerne skulle have lidt ekstra gas end normalt. Jeg bruger oftest mere varme farver på mine øjne, men i går kastede jeg mig ud i kolde farver, og jeg var faktisk rigtig vild med det, selvom jeg stadig ikke synes det klæder mig helt så godt. Men ja, jeg tænkte lige, jeg ville dele billederne, for jeg elsker i hvert fald selv at blive inspireret af "dagens makeup"-indlæg, og fx Linda Hallbergs blog har da også gennem flere år været én af mine absolutte yndlings, hun laver bare så sindssygt mange inspirerende looks!

I morgen kommer mine søde forældre på et lille besøg hos mig, hvor min far lige (som altid) skal ordne lidt handymand-ting i min lejlighed, og så skal vi ellers en lille tur i IKEA, hvor jeg muligvis skal have købt en ny bogreol, da min nuværende simpelthen ikke kan rumme flere bøger, og det er jo lidt af en katastrofe ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...