Sider

fredag den 23. august 2013

Outfit: Casually loving 'em pugs

T-shirt: Selected Femme - Jeans: Zara - Sandaler: Peperoni - Taske: H&M - Bælte: H&M - Solbriller: Ray-Ban

Negle: Chanel "533 April" - Ur: Dolce & Gabbana - Ring: Spinning

Ikke lige jordens bedste billeder, men fjernbetjeningen til mit kamera er gået i stykker, og da jeg var inde for at få den byttet, havde de ikke flere tilbage til Nikon, så indtil de får den hjem, må jeg nøjes med den ret så anstrengende selvudløser. Men selve outfittet er helt tilbage fra i mandags, hvor jeg var på min lille shoppingtur, jeg har bare ikke lige haft tid til at tage billeder af det før i dag. Det er jo meget casual med en ny t-shirt, som jeg købte for nogle uger siden på shoppingtur med min søster. Jeg har bare noget med mopsemotiver på tøj (se fx bloggens header eller dette indlæg) - de er så skønne og så var t-shirten på udsalg til bare 100 kr. Det var da bare slet ikke til at sige nej til ;)
God weekend allesammen! :)

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...