Sider

onsdag den 14. august 2013

Pynt til min telefon fra Gadgetcity.dk


Jeg har været så heldig at modtaget disse fine covers til min iPhone fra Gadgetcity.dk, som har et stort udvalg af mobiltilbehør online. Covers er jo både en nødvendighed, men også noget af det rigtig sjove ved smartphones, da det kan gøre ens telefon helt ny og spændende at se på. Jeg elsker i hvert fald at skifte covers flittigt, for så bliver jeg bare aldrig træt af at kigge på min ellers så skønne iPhone.

Det første cover, jeg valgte, var det super smarte røde cover. Det er nemlig en lille pung, hvor der er plads til både kort og pengesedler, hvilket jo er vildt smart, hvis man skal i byen eller andre steder, hvor man ikke vil slæbe rundt på ret meget. Det er også bare helt ideelt, hvis du som mig bruger rejsekort, da man så ikke glemmer det. Coveret er lavet af syntetisk læder og lukkes med en skjult magnetlås. Så handy, og så kan det fås i flere forskellige fine farver!

Dernæst valgte jeg det super smukke guldcover. Det er bare så feminint, glitrende og smukt, og så passer det perfekt til mig, der elsker at gå med guldsmykker. Og så kan jeg super godt lide, at det er sølvfarvet på siderne, da det så falder perfekt sammen med telefonens sider. Det er jo bare helt perfekt og seriøst, jeg kan bare blive ved med at sidde og stirre på min telefon med det på, så pænt er det simpelthen! På det ovenstående billede ser det ud til at være en lidt mærkelig mørk guldfarve, men det har altså en helt ægte guldfarve i virkeligheden, som man bedre kan se her:


Også glittercoveret kan fås i mange andre lækre farver - dog er guldfarven lige pt. udsolgt, men jeg er sikker på, det snart kommer på lager igen i alle farver. Jeg kunne i hvert fald godt tænke mig det i flere farver ;)

Derudover er der SÅ mange andre smarte ting på deres side og sidst men ikke mindst, så har de også altid gratis fragt, hvilket jo bare er endnu skønnere. Jeg er fan! Så smut da lige forbi Gadgetcity.dk og tjek deres produkter ud, og LIKE dem også rigtig gerne på deres Facebookside - det har jeg i hvert fald med glæde gjort :)

(Sponsoreret indlæg - men jeg står selvfølgelig 100% inde for det..)

6 kommentarer:

 1. Hvor er det glitrende guldcover altså bare yndigt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så smukt - er så glad for det! :)

   Slet
 2. Så lækkert!

  Btw. fed blog!!

  Hvilket kamera bruger du?

  :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have! :)

   Jeg bruger et efterhånden ret forældet Nikon D3000 - oftest med et 50mm objektiv, som gør en kæmpe forskel for billedkvaliteten :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...