Sider

torsdag den 22. august 2013

Random facts #3


1. Jeg skal helst snakke i telefon med mine forældre hver dag, hvis jeg ikke har for travlt. Ikke nogle lange samtaler, men bare lige for at sige hej og godnat, ellers bliver jeg lidt trist.

2. Jeg sover altid med 2 dyner og kan ikke falde i søvn, hvis jeg ikke ligger på maven. Jeg ved seriøst ikke, hvad jeg gør når jeg engang (forhåbentligt) bliver gravid og ikke kan ligge på maven - jeg får nok ikke sovet i 9 måneder!

3. Jeg prøvede som barn kræfter med flere forskellige sportsgrene: gymnastik, svømning, håndbold og badminton, men det var altså bare ikke mig noget af det - jeg er generelt bare ikke særlig god til sport.

4. Jeg drikker sjældent alkohol og bliver aldrig så fuld, at jeg får det dårligt af det.

5. Jeg er forfærdelig hysterisk når det kommer til stavefejl og dårlig grammatik og kan nærmest blive helt fysisk dårlig af for mange af slagsen.

6. Jeg er stærkt anti-ryger og ville egentlig bare helst have, at rygning blev forbudt alle offentlige steder - specielt i gågader og barer. Mest fordi jeg virkelig bare får det dårligt af det!

7. Jeg mistede gennem en periode på 5 år (2005-2010) hele 3 bedsteforældre og 4 oldeforældre, og har nu kun min dejlige farmor tilbage på den front. Jeg har generelt bare en meget lille (men skøn!) familie.

8. Selvom jeg som sagt ikke selv er særlig god til sport, så kan jeg faktisk rigtig godt lide at se det i fjernsynet, og kan lide at se det meste (specielt håndbold og tennis). Det eneste jeg virkelig ikke gider er cykling og boksning.

9. Jeg har en kæmpe samling af makeup og neglelakker, men føler alligevel altid jeg har brug for bare lidt mere.

10. Det eneste slik, jeg spiser, er chokolade, da jeg som vegetar ikke vil spise det gelatine, der bruges i meget slik.

Flere random facts? Så tjek del 1 og del 2!

2 kommentarer:

 1. Så uendelig hyggeligt med disse indlæg. Jeg deler også din telefontrang til daglig forældresnak; det betyder alverden for mig bare lige at sige hej og høre min mors stemme.
  Ligesom dig, har jeg også gået til alverdens sportsgrene - og opgivet dem alle igen. Åh, det er så håbløst :b

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at høre! Og ja, det gør bare så meget :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...