Sider

tirsdag den 10. september 2013

Dagens outfit: Leather look and lace

Top: H&M - Cardigan: Vero Moda - Shorts: Vero Moda - Tights: H&M (100 den shiny) 
Sko: Deichmann - Solbriller: Ray-Ban - Ur: Michael Kors - Læber: MAC "Syrup"

Mit outfit fra i dag, som har været en ganske almindelig dag, hvor jeg først var i skole til middag. Derefter fik jeg handlet ind, forberedt en del her til bloggen og sidst men ikke mindst, så har jeg nydt det skønne vejr på terrassen. Det har jo nærmest været sommer i dag - lidt af en overraskelse efter vejret i går. Tøjmæssigt havde jeg fundet et par gamle "læder"shorts frem og sammen med en lys skjorte, samt tights og cardigan for varmens skyld, så synes jeg i hvert fald selv, at jeg var ganske fin ;) Og så vovede jeg mig i mine torturballerinaer, hvilket heldigvis gik smertefrit i dag.

4 kommentarer:

 1. De er super fine i farven de shorts! :)

  SvarSlet
 2. Virkelig fint outfit. Jeg elsker blonde detaljen på skjorten :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have - og skjorten er også bare én af mine yndlings! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...