Sider

torsdag den 19. september 2013

De ekstra hudplejeprodukter


Nu skrev jeg jo om mine daglige hudplejeprodukter for nogle dage siden, så i dag er det blevet tid til at nævne de produkter, jeg bruger jævnligt, men altså ikke dagligt. Det er mest for ekstra rensning af huden og forebyggelse af urenheder og tilstoppede porer, da jeg har tendens til dette i t-zonen i nogle perioder.

Matas Dybderensende Maske, 55 kr: Denne maske har jeg brugt gennem flere år, og den er ganske god til lige at få renset huden godt igennem, og efterlader huden dejlig blød og frisk. Jeg bruger den dog ikke så meget længere, efter jeg har anskaffet mig masken fra Origins, men jeg vil stadig anbefale produktet.
Origins Clear Improvement Charcoal Mask, 220 kr: Jeg købte for nyligt denne maske på tilbud (den er jo en smule pebret i prisen), og selvom jeg ikke har prøvet den mere end et par enkelte gange endnu, så er jeg super glad for den. Jeg føler helt klart jeg kan se små forbedringer ifm. mine porer med det samme, og virkningen bliver sikkert kun bedre på sigt. Den prikker en del på huden lige, når man smørrer den på, så det føles virkelig, som om den går ind og renser huden. Om den ligefrem er 220 kr værd, har jeg dog lidt svært ved at vurdere - det må være op til den enkelte!
Matas Skrubbemaske, 55 kr: Dette er en klassisk scrub til ansigtet med små korn i, så den bruger jeg en gang imellem til både at få renset huden, men også til at få fjernet døde hudceller, så ansigt bliver friskt og blødt efter brug. Den er super effektiv, og prisen er dejlig overskuelig. Dog vil den nok være for grov til mere sarte hudtyper, da denne er beregnet til uren hud. Men selvom jeg ikke har direkte uren hud, så synes jeg ikke den er for grov til min kombinerede hudtype.
Decubal Eco Face Cream, 120 kr: Denne ret fede creme fik jeg for efterhånden lang tid siden i en Goodiebox, dengang jeg abonnerede på dem. Jeg bruger den engang imellem på mine kinder, som godt kan blive rigtig tørre i perioder, og så er denne bare super god til at give dem ekstra fugt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...