Sider

tirsdag den 17. september 2013

Det smukkeste billede på min væg...


Måske har du allerede hørt om dem på andre blogs, men SUMOpix.com er en onlinevirksomhed, som har specialiseret sig i tryk af fotos på lærred og plakater. Jeg har været så utrolig heldig at få lov til at få trykt et af mine billeder, og jeg valgte (selvfølgelig) et billede af min lille hund Minnie, som jeg gerne ville have trykt på et 30x30 cm lærred. Og nøj, hvor er det altså bare blevet fint! Nu har jeg selv været i praktik på et trykkeri, hvor vi også printede på lærred, så jeg ved om nogen, hvordan kvaliteten skal være, og jeg kan ikke sætte en finger på noget som helst negativt på mit billede. Kvalitet af tryk og materialer er i top, og farverne i billedet er perfekt, så det kunne ikke være bedre. Jeg er meget imponeret!

Det mest imponerende er dog næsten, at jeg bestilte billedet i lørdags, hvorefter jeg allerede i går mandag fik en mail om, at mit billede var sendt afsted, og så har jeg jo så modtaget det i dag. Det er da bare sindssygt hurtig service! Så hvis du er interesseret i at få dit foto trykt på lærred, så kan du læse mere om det lige her. Jeg kan i hvert fald kun anbefale det, og så er det ikke engang ret dyrt - dette kostede kun lige under 170 kr (+porto), og det tror jeg simpelthen ikke kan fås billigere, da slet ikke i den kvalitet. Jeg er i hvert fald SÅ glad for mit fine billede af Minnie, som jeg glæder mig rigtig meget til at få hængt op i mit soveværelse hurtigst muligt :)

(Sponsoreret indlæg - men jeg står selvfølgelig 100% inde for det..)

4 kommentarer:

  1. arw hvor hyggeligt, jeg har også et billede af min hund stående i min reol, det hjælper altid at kigge lidt på hvis man er lidt trist :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det gør det nemlig - det er utroligt som man kan savne sådan et bette kræ! ;)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...