Sider

mandag den 16. september 2013

Detaljer fra min lejlighed #3


Jeg ville egentlig have ventet lidt med dette indlæg, da jeg havde planlagt et outfitindlæg til i dag. Men lige da jeg havde gjort klar til at tage billeder af outfittet tidligere i dag, blev der fulstændig mørkt udenfor, og det begyndte ellers at styrtregne, og så kunne jeg desværre ikke tage nogle særlig gode billeder. Så det må blive i morgen i stedet for. Så nu får I altså lige den sidste del af detaljerne fra mit hjem, som denne gang er fra mit dejlige køkken, hvor jeg også har fundet plads til lidt pynt. Jeg håber I har kunnet lide disse indlæg! :) De andre indlæg: #1 Stuen og #2 Soveværelset 

4 kommentarer:

 1. Åh hvor er den lampe dog fin! Hvor er den fra?

  jeg elsker virkelig disse indlæg :)

  SvarSlet
 2. Det er jeg bare SÅ glad for at høre :) Og lampen er fra Ilva - jeg har haft den i mange år, men kan se at man stadig kan få den lige her: http://shop.ilva.dk/produkt/66500137/linyee?maingroupurl=lamper&webgroupid= Den er bare så fin :D

  SvarSlet
 3. Love this! Especially that fruitbasket! :)

  Stef

  SvarSlet
  Svar
  1. Gotta love fruit! We have the BEST pears in Denmark right now so I'm a little obsessed ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...