Sider

torsdag den 26. september 2013

En lille gennemgang af min bogreol (VIDEO)


Jeg tænkte lige, at jeg ville prøve noget nyt i dag, hvilket er resulteret i denne lille video med en gennemgang af de bøger, jeg har til at stå fremme på min nye bogreol. Jeg har slet ikke redigeret videoer, siden jeg for efterhånden mange år siden lavede nogle ret så kiksede videoblogs, så jeg skulle lige ind i det hele igen. Hvad synes I - er videoer noget ved? 
Tror dog desværre aldrig jeg vil komme til at lave videoblogs med mig selv i, da jeg simpelthen snakker så tragisk nordjysk, at jeg ikke tror jeg vil kunne blive taget seriøst bagefter, haha ;)

I dag var min undervisning aflyst, så jeg brugte i stedet dagen på en god omgang hovedrengøring og tøjvask. Det er altså bare den bedste følelse, når det er gjort - det løfter bare humøret så meget, specielt når solen også har skinnet, og jeg derfor også har luftet godt ud i lejligheden hele dagen. Ahhhh, så skønt :)

2 kommentarer:

 1. Åh et fantastisk indlæg! Din bogreol er virkelig fin og fyldt med spændende titler, som jeg selv drømmer om at læse!

  Og jeg kan generelt godt lide videoblogs - særligt de stemningsfyldte af slagsen, som denne, med fin musik og flotte klip. Det er noget så hyggeligt - og jeg synes, du gjorde det rigtig fint :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have! Jeg er også selv ret glad for min lille samling ;)

   Og godt at høre - kan være jeg skal prøve mig frem med lidt flere så..

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...