Sider

lørdag den 21. september 2013

En tur i haven #1: Den sidste bid af sommeren

Stadig lidt sommer tilbage i luften med blomster og bier..

Mhmm, jeg knuselsker altså bare friske hindbær..

Nok det bedste (og heldigste) billede jeg nogensinde har taget af Minnie, der ellers normalt hader mit kamera ;)

Som I nok kan gætte udfra billederne, så er jeg lige nu på weekend hjemme ved min familie, som jeg ikke havde set i to uger efterhånden. I dag udnyttede jeg så det fine solskinsvejr ved at gå en tur rundt i mine forældres fine have med mit kamera, og det resulterede blandt andet i disse billeder, der stadig udstråler en smule sommerstemning.

Jeg er bare så glad for det sidste billede af Minnie. Hun er ellers normalt så svær at fotografere, fordi hun altid bevæger sig og ikke gider mit kamera. Men i dag var jeg heldig at hun gav sig til at rulle sig rundt på ryggen på græsset lige ved siden mig i et par sekunder, og på mirakuløs vis fik jeg kameraet helt rigtigt fokuseret, selvom det skulle gå så hurtigt. Men er hun da ikke bare så sindssygt bedårende? Jeg smelter bare helt inden i ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...