Sider

onsdag den 4. september 2013

Gårsdagens outfit: Første skoledag = kjoledag

Kjole: Tenki - Cardigan: Vero Moda - Tights: H&M - Sko: Converse - Solbriller: Ray-Ban - Ur: Michael Kors


Mit outfit fra i går hvor jeg havde den første rigtige skoledag. Det var dog en kort dag, så derefter hyggede jeg med nogle veninder fra studiet, så det var en skøn dag. Jeg havde min nye fine kjole på sammen med en cardigan og tights, så jeg ikke frøs for meget, og Converse for lige at gøre det hele lidt mere casual, og ikke mindst behageligt.

I dag har jeg bare haft den længste dag i skolen med tavleundervisning hele tiden, så jeg er bare så træt nu, selvom jeg fik mig en kæmpe lur, da jeg kom hjem. Så jeg vil smutte i seng nu - har en lang dag i vente i morgen også :)

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...