Sider

mandag den 23. september 2013

Lidt nye indkøb til garderoben

Striktop fra ASOS (næsten udsolgt) - Nederdel fra Ebay

Taske fra New Look (ASOS)

Jeg prøvede at skrive dette indlæg tidligere på aftenen, men der var et eller andet galt med Blogger på det tidspunkt, så det bliver altså bare en ultrakort tekst nu, da jeg tror jeg er ved at blive syg, og derfor gerne vil ind under dynen lige om lidt. Men jeg har købt lidt nye ting i løbet af det sidste stykke tid, bl.a. et par ting fra ASOS som jeg fik med 20% rabat. Og nederdelen har jeg efterhånden set på flere blogs, og til den pris kunne jeg ikke modstå den længere. Så jeg glæder mig til at tage tingene i brug, og jeg er så glad for at have en klassisk sort taske igen efter min forrige gik i stykker!

4 kommentarer:

 1. Jeg er helt vild med nederdelen - Den har jeg haft kig på op til flere gange :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde jeg nemlig også, og så besluttede jeg mig endelig for at købe den, og det har jeg bestemt ikke fortrudt ;)

   Slet
 2. Hvor er den nederdel dog fin; så yndig og sød.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis, og så til den pris er der svær at modstå ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...