Sider

lørdag den 28. september 2013

Little matching things..


Jeg bryder mig ikke altid om, når ting bliver for "matchy-matchy", men jeg elsker derimod at matche små diskrete ting, som fx i dag med fine lilla negle og en matchende lilla eyeliner. Synes det var ret sjovt og fint ;) Neglelakken er OPI's "Dutch ya just love OPI?", mens eyelineren er en blyant fra GOSH.

Åh, jeg faldt i søvn på sofaen foran fjernsynet her tidligere på aftenen (så det der "Rundt på gulvet" - det fangede mig åbenbart ikke lige!) og er først vågnet op igen nu her. Det var lidt dumt og spild af en god lørdag aften, men jeg var bare så sindssygt træt efter arbejdet. Jeg håber ikke det går ud over min kommende nattesøvn, det vil være lidt trælst, når jeg nu også skal arbejde i morgen. Men pyt med det! I må have en rigtig dejlig søndag i morgen :)

P.S. Min hud ser ualmindeligt "airbrushed" ud på billedet, men jeg sværger, jeg ikke har rørt den i Photoshop. Det er bare en kombination af heldigt lys, samt min yndlingsconcealer fra MAC og min skønne foundation fra Lily Lolo ;)

2 kommentarer:

  1. Det fungerer super godt, og lakken er helt vildt lækker :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have og ja, det er også bare én af mine yndlingslakker! :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...