Sider

torsdag den 12. september 2013

Man kan vel aldrig få for nok skønhed..


Nøj, hvor kunne jeg fyre en masse penge af på BilligParfume.dk! De sælger selvfølgelig først og fremmest, som navnet indikerer, parfumer, men derudover også en masse andre lækre skønhedsprodukter, som jo er min store svaghed. Jeg har fundet mine (mange!) favoritter og lavet en lille kollage ud af det. Jeg kunne virkelig godt tænke mig et par luksusprodukter i form af YSL concealeren til mine mørke rander under øjnene, samt én af mine absolutte yndlingsmascaraer, nemlig Diors Diorshow. Derudover har jeg som altid et irrationelt behov for flere lakker og produkter til mine negle, og så har jeg også længe gerne villet prøve flere produkter fra Urban Decay. Og mit særdeles krusede, krøllede og tørre hår kan bare slet ikke få nok plejeprodukter.

Sidst men ikke mindst, så kan man jo bare aldrig for for mange parfumer (eller jo måske, men så langt er jeg ikke nået), og her har de jo i særdeleshed et stort udvalg af alle de kendte mærker (fx Issey Miyake her eller Juicy Couture her), som de så bare sælger til virkelig gode priser, hvor man kan spare mange penge, og det vil man jo aldrig sige nej til. Og noget der altid er vigtigt at tjekke, når man handler på nettet, så har BilligParfume.dk helt perfekte TrustPilot-anmeldelser - det kan jo ikke være meget bedre ;) Kender I til siden, og har I erfaringer med nogle af de ovenstående produkter? 
Jeg har allerede selv Viva La Juicy parfumen, som er min absolutte yndlings, samt den smukke grønne Essie-neglelak!

(Sponsoreret indlæg - men jeg står selvfølgelig 100% inde for det..)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...