Sider

søndag den 15. september 2013

Min opdaterede hudplejerutine (kombineret hud)


Tilbage i februar lavede jeg et indlæg om min hudplejerutine, men siden da har jeg ændret nogle ting, så jeg tænkte, jeg ville dele de "nye" produkter med jer (og et pænere billede). Min hudtype er kombineret, da den er ret tør på kinderne, men fedtet/tendens til urenheder i T-zonen (mest i panden), og disse produkter fungerer super godt til min hud, som i lang tid nu har været rimelig ren og problemfri, hvilket jo bare er så skønt. Jeg er mest til enkle og naturlige produkter, da jeg har bedst erfaringer med det i forhold til min hud, og så er disse også lige til at betale :)

Afrensning:
Derma Makeupfjerner, 60 kr: Siden sidst har jeg skiftet øjenmakeupfjerner, da den gamle irriterede mine øjne. Derfor vendte jeg tilbage til denne fra Derma, da det er én af de eneste, der ikke irriterer mine øjne på nogen måde. Dog vil jeg sige, at den ikke ligefrem er fantastisk til at fjerne makeuppen, så den kræver lidt mere arbejde.
Derma Rensegel, 60 kr: Ingen ændring her! Jeg har brugt rensegel'en fra Derma i rigtig mange år, og den er bare så god til min hud. Den fjerner makeuppen, renser huden og er dejligt mild - den fungerer bare.
Body Lab Facial Sponge, 27 kr: Jeg glemte at inkludere disse svampe på billedet, men det er stadig dem, jeg bruger sammen med rensegel'en. De er dejligt eksfolierende og kan vaskes, og dermed bruges igen og igen.

Fugt/pleje:
La Roche-Posay Effaclar Duo, 144 kr: Endnu et produkt, som jeg har holdt fast i siden sidst, men dette er altså bare mit mirakelprodukt, som holder urenheder væk fra min hud. Jeg bruger den hver dag i T-zonen, og den fungerer fantastisk.
Derma 24H Ansigtscreme (normal/kombineret hud), 80 kr: Jeg skiftede den gamle dagcreme ud, da den var for fed til min hud. Denne fra Derma er langt lettere og fedter ikke. Jeg bruger den for det meste kun udenfor T-zonen, da det ofte kun er der, min hud mangler fugt. Dog bruger jeg den også af og til i T-zonen hvis nødvendigt, og der fedter den heller ikke.
Matas Plejende Øjencreme, 55 kr: Jeg bruger ca. denne øjencreme fra Matas hver anden dag, for at give ekstra fugt til øjenområdet. Den fungerer super godt og irriterer ikke min ellers lidt sarte øjne.

Og det er så de produkter, jeg bruger på en daglig basis! Jeg vasker altid kun min hud med vand om morgenen (andet føles ikke nødvendigt for mig) og gør så alt dette hver aften. Husk at noget af det værste, du kan gøre for din hud (og din rene hovedpude) er at sove med makeup, så offer lige de par minutter det tager at rense huden hver aften, selvom det nogle gange er lidt trælst. Det er jo det hele værd i sidste ende :)

4 kommentarer:

 1. er også glad for Dermas produkter. super fin blog du har, jeg følger nu med på bloglovin :-)

  //N.K.L
  www.nkl-fashion.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. De er også bare så gode! Og tusind tak skal du have - det betyder meget for mig :)

   Slet
 2. Åh, jeg elsker virkelig også Derma. Deres rensegel er min evige favorit.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er altså også bare så dejlig effektiv! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...