Sider

lørdag den 7. september 2013

Ønskeliste: Lækkerier til lejligheden


Jeg er blevet kontaktet af webshoppen Dubuy.dk, som jeg ikke før har haft bekendskab til, men som virkelig bare har de fedeste ting til hjemmet! Som I nok kan gætte udfra collagen, så har jeg kigget deres (store!) udvalg igennem og fundet frem til mine favoritter, som spænder ret vidt fra fine puder, bordskånere, smykke- og makeupopbevaring, bogtilbehør, lysestager, ure og til et supersmart skærebræt. Gud, hvor kunne jeg købe mig fattig! Men jeg kan super godt lide, at de både har kendte mærker (fx Kähler), men også en helt masse unikke og sjove ting, som man ikke lige har set før, som fx rivejernet, der ligner et pindsvin, og bogstøtten formet som pile (jeg har i hvert fald ikke set sådan nogle før!). Og jeg har jo bare en svaghed for lidt specielle og sjove ting, da de giver så meget personlighed og hygge til éns hjem.

Udover det super fine og meget varierede produktsortiment, så har de også hurtig levering, prisgaranti, auktioner og ikke mindst helt perfekte Trustpilot-anmeldelser, så jeg overvejer virkelig, om jeg skal investere i flere af tingene fra collagen (fx Zone bordskåner eller Arrow bogstøtte). Det er i hvert fald bestemt ikke sidste gang, jeg klikker forbi deres side! :)

(Sponsoreret indlæg - men jeg står selvfølgelig 100% inde for det..)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...