Sider

fredag den 27. september 2013

Onsdagens outfit: Golden cross & details

Top: ASOS - Cardigan: Vero Moda - Bukser: Pieces - Støvler: Bianco 
Solbriller: Ray-Ban - Ur: Michael Kors - Ringe: Se dette indlæg


Ja, jeg gik tilsyneladende lidt billede-crazy, da jeg kom hjem fra skole i dag, men nu var der jo endnu engang så fint et solskinsvejr. Synes godt nok det har været skønt efterårsvejr de sidste mange dage, det er bare SÅ dejligt. Men selve outfittet er, som overskriften siger, fra i onsdags, hvor jeg dog var så sent hjemme, at jeg ikke kunne få taget billeder den dag. Toppen er jo helt ny, så det var skønt at få taget den i brug. Jeg kan super godt lide, at den er strikket, så den varmer lidt ekstra her i de koldere tider, hvor jeg altid fryser. Og ja, ellers er der vist ikke det helt store at sige til outfittet - det er jo ganske enkelt, men med nogle fine gulddetaljer. Vi lader bare lige som om, at metallet på mine støvler også lige tryllede sig om til guld i dagens anledning, ikke? ;)

Jeg har døjet lidt med svimmelhed on/off hele dagen i dag - noget jeg engang i mellem oplever af én eller anden mærkelig grund. Jeg håber det forsvinder til i morgen, for der skal jeg nemlig på arbejde, hvilket jeg også skal søndag. Så det skal nok blive hyggeligt, hvis svimmelheden ellers holder sig væk, tak! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...