Sider

onsdag den 18. september 2013

Outfit fra i fredags: Til studiestartsfest

Kjole: Vero Moda - Tights: H&M - Sko: Mary B - Taske: ASOS - Halskæde: H&M - Ur: Michael Kors

Jeg har vist ikke engang fået nævnt, at jeg var til en rigtig hyggelig fest med mine medstuderende her i fredags. Det blev ikke så vildt fra min side, da jeg skulle på arbejde dagen efter, men derfor var det stadig rigtig sjovt, og det er så skønt at komme lidt tættere på de mennesker, man er sammen med hver dag på studiet. Jeg havde min fine leopardprintede kjole fra Vero Moda på, dog havde jeg ikke tid til at tage billeder på selve dagen, så disse er taget i dag, og der er derfor et par ændringer fra i fredags. Jeg havde nemlig glattet mit hår til festen, så det hang selvfølgelig løst, og så havde jeg en fin guldfarvet neglelak på også. Men jeg er bare så glad for den kjole, da den let kan bruges både til fest og hverdag, og så er den bare så dejlig behagelig at have på. Kan man bede om mere? :)

4 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...