Sider

lørdag den 21. september 2013

Outfit: Pugs, Not Drugs

Sweatshirt: Urban Outfitters - Jeans: Zara - Støvler: Bianco - Solbriller: Ray-Ban - Ur: Michael Kors


Jeg var måske lige lovlig optimistisk for nogle dage siden, da jeg besluttede mig for at tage min hvide bukser på i skole. Jeg cykler nemlig altid, da jeg ikke har ret langt derhen, så allerede da jeg satte mig op på cyklen, fik jeg en ret stor plet på det ene knæ, og der tilsluttede sig et par pletter mere i løbet af dagen, så det var ikke ligefrem en stor succes. Så jeg tror bare jeg i fremtiden gemmer de hvide bukser til dage, hvor jeg i hvert fald ikke skal nærme mig en cykel.

Udover pletterne på bukserne, så kunne jeg nu meget godt lide outfittet. Sweatshirten er så dejlig at have på, og så fik jeg brugt mine nye støvler for første gang - er sikker på de bliver et sikkert hit for mig gennem hele efteråret og vinteren :)

4 kommentarer:

  1. Det var dog den fineste og sødeste sweatshirt, jeg har set længe!

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg elsker den også bare så højt! :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...