Sider

torsdag den 5. september 2013

Starbucks, mærkelige oplevelser og fødselsdag


I dag har været en ret mærkelig og ikke mindst lang dag. Jeg havde undervisning indtil kl. halv fire, hvorefter jeg skulle skynde mig hjem og pakke, for det er nemlig min mors 46-års fødselsdag i dag, og da jeg ikke har undervisning i morgen, ville jeg selvfølgelig gerne hjem til hende og sige ordentligt tillykke. Og så holder hun fødselsdag for familien i morgen aften, så jeg skulle alligevel hjem til det ;)

Inden rejsen hjem skulle jeg dog lige ind på posthuset for at sende giveaway-præmien afsted, og for at få tiden til at gå derefter, mens jeg ventede på toget, var jeg lige et smut forbi den nyåbnede Starbucks, hvor jeg fik den lækreste chokolade frappuccino. Men jeg tror desværre Starbucks bliver en sjælden fornøjelse for mig med de vilde priser.

Nå, men på vej hen til togstationen så jeg pludselig et par mennesker, der stod ved en ældre mand, der sad på en bænk og hele tiden røg ud og ind af bevidsthed, og derfor skulle holdes oppe for ikke at falde sammen. Selvom jeg kunne se, at de allerede var ved at ringe efter hjælp, så gik jeg alligevel derhen, da jeg kan førstehjælp, og det var jo ikke sikkert, at de kunne det. Der var dog rimelig styr på det, og han trak heldigvis vejret. Da manden, der hjalp ham og holdt ham oprejst, så pludselig kiggede op kunne jeg se, at det var en ret kendt skuespiller (ved ikke lige om personen ville være komfortabel med, at jeg deler historien med navn??), hvilket bare gjorde situationen endnu mere surrealistisk. Men ambulancen kom, og pludselig kom manden til bevidsthed, og det viste sig, at han havde taget stoffer, hvilket jo forklarer situationen. Men ja, så var der ligesom styr på situationen, og jeg kunne rejse hjem til min forældre, hvor jeg er nu. Der kan hurtigt ske noget, må man sige. Det var bare sådan en mærkelig oplevelse, selvfølgelig først og fremmest pga. "overdosen", men også bare, at det af alle mennesker lige var en kendt skuespiller, der var med til at hjælpe ham!

I morgen holder min mor som sagt fødselsdag for familien, og det glæder jeg mig bare sådan til, da det er alt for lang tid siden, jeg har set mange af dem. Derudover har jeg ikke rigtig nogle planer for weekenden, så det står nok bare på familiehygge, nu hvor jeg endelig har en weekend, hvor jeg ikke skal arbejde :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...