Sider

mandag den 14. oktober 2013

Arbejde og seriehygge foran fjernsynet

Jeg har haft en ret så hård og lang dag på arbejdet i dag med en masse løften og lagerarbejde, så jeg gik bare helt død på sofaen, da jeg kom hjem her til aften. Jeg skal også arbejde i morgen, men det er en ret kort dag, så det er ikke så galt. Og jeg kan jo bare super godt lide at være der og ikke mindst pengene, så det er jo bare dejligt med nogle vagter.

Lige for tiden er jeg ved at gense én af mine absolutte yndlingsserier, nemlig The Vampire Diaries, som jeg faktisk aldrig har genset før, så jeg er selvfølgelig blevet helt bidt af den igen (haha), da det ikke er det hele, jeg kan huske længere. Men jeg anbefaler helt klart serien til alle (læs evt. en kort beskrivelse af serien i dette indlæg), og selv hvis du er vampyrtræt efter Twilight, så er den altså meget meget anderledes. De første par afsnit er lidt Twilight-agtige, men derefter stopper lighederne også fuldstændig. Så tjek den ud, hvis du trænger til lidt seriehygge på sofaen her i den kolde efterårstid. Jeg hygger mig i hvert fald super meget med den! :)

4 kommentarer:

 1. Jeg nåede aldrig rigtig videre i den end de første afsnit - synes nemlig den var for Twillight-agtig. Ikke lige mig! Men det kan da være jeg skal give den en chance til...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er de første også, men derefter stopper lighederne også, så synes helt klart du skal give den en chance mere, for den er bare SÅ god! :)

   Slet
 2. Lyder helt perfekt ;)
  det nye afsnit er mega godt!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...