Sider

onsdag den 2. oktober 2013

Dagens outfit: Min yndlingskjole til koldere tider

Kjole: H&M Basic - Leggings: H&M - Støvler: Bianco - Ringe: Corazon (her og her) - Ur: Michael Kors

Negle: OPI "On Her Majesty's Secret Service" (se indlæg her)

Læber: YSL Rouge Volupté "#29 Opera Rose" (min nye kærlighed!)

Jeg har haft denne fine basiskjole fra H&M i et par år nu (de har sikkert stadig nogle lignende), og det er bare en klassiker for mig, specielt her i de kolde måneder, for den er også super fin med en sort cardigan over og et stort tørklæde. Den er så skøn! Derudover skulle I selvfølgelig også lige have et nærbillede, så man rigtig kan se farven på min fine nye læbestift, som jeg viste i går - jeg elsker den bare :)

I dag har jeg fået afsluttet mit studieprojekt helt med en mundtlig præsentation, så det er altid dejligt, når sådan noget er overstået. I morgen går turen så hjem til min familie på en lille forlænget weekend. Det bliver dejligt at se dem allesammen igen, specielt Minnie, hæhæ. Fredag skal vi i biografen og se filmatiseringen af "Kvinden i Buret", det glæder jeg mig så meget til. Ellers står den vist bare på dejlig familiehygge hele weekenden, så det kunne ikke være bedre i min verden i hvert fald. Har I nogle spændende planer for denne weekend? :)

2 kommentarer:

 1. Den klæder dig også fantastisk! :)
  Og hvor lyder det dejligt med sådan en weekend! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, tusind tak skal du have :)
   Ja, det er bare lige hvad man har brug for en gang i mellem!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...