Sider

fredag den 11. oktober 2013

Dagens outfit: På job i mørke farver

Rullekravetrøje: H&M - Cardigan: Vero Moda - Jeans: Zara - Støvler: Bianco

Bælte: H&M - Ur: Michael Kors - Negle: Essie "Smokin' Hot"

Øreringe: Smykkekæden - Læbestift: YSL "#29 Opera Rose"

Hele to outfit-posts på to dage - det er da næsten for meget af det gode! Ej, men jeg havde lige tid til at tage disse billeder inden, jeg skulle på arbejde i dag, og jeg kan bedst lide at poste dem samme dag, som jeg rent faktisk har tøjet på, så føles det bare mest "ægte" ;) Men jeg har altid bare noget rimelig neutralt og mørkt tøj på, når jeg er på arbejde, og det blev til dette i dag, som jeg egentlig synes er meget klassisk og fint. En sort rullekravetrøje med en cardigan over (jeg fryser altid!) med mørke jeans og så lige et sennepsgult bælte, for at peppe det hele lidt op. Rullekravetrøjen er faktisk over fire år gammel, men stadig en klassiker. Jeg må dog indrømme, at den sidder lidt strammere på mig i dag, end den gjorde dengang, men sådan går det jo nogle gange. Det kunne være, jeg skulle løbe mig en tur i morgen ;)

Nå, men jeg har i hvert fald haft en dejlig dag i dag, dog er jeg lige pt. lidt ærgerlig over fodboldlandskampen, der ellers var så velspillet, men så til sidst bare blev til én stor skuffelse. Øv øv! Men det er jo heldigvis bare sport. Forresten så for lige at vende tilbage til de ovenstående billeder, så er jeg bare så lykkelig over længden af mit hår, det har nemlig aldrig nogensinde før været så langt, som det er nu (ja lidt ynkeligt, for det er ikke engang særlig langt, men mit hår har bare aldrig villet gro overhovedet), dog er det ved at se lidt tjavset ud i spidserne, så det kunne godt være, jeg snart skulle overveje en lille klipning. Men ih, hvor er det dejligt at have bare lidt langt hår for én gangs skyld :)

2 kommentarer:

 1. Rullekraven er super fin til dig - overvejer også at skaffe en her til vinteren :) Og ja, det var super ærgerligt med landskampen, men det er bare så typisk..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have! Og det kan jeg godt forstå, det er også bare sådan en dejlig varm klassiker om efteråret/vinteren :)
   Og lige præcis! Så typisk og ikke mindst ærgerligt..

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...