Sider

onsdag den 30. oktober 2013

Dagens outfit: Rullekrave, blazer og julenegle

Rullekravetrøje: H&M - Blazer: H&M - Jeggings: Pieces - Sneakers: Converse 
Taske: David Jones - Solbriller: Ray-Ban - Ur: Michael Kors

Negle: OPI "Dutch Tulips" og Rimmel Precious Stones "002 Ruby Crush" (ringfinger)

Så blev det endelig vejr til, at jeg kunne få taget et par outfitbilleder i dag! Dagen startede med et lille produktmøde på mit arbejde, hvorefter det var meningen, jeg skulle have haft en lang dag på studiet, men så blev alle vores timer pludselig aflyst. Det var jeg ikke ligefrem ked af ;) Så efter mødet og lidt butikskiggeri i byen, tog jeg hjem igen, hvor jeg fik taget en del billeder til bloggen (man må udnytte lyset!) og ellers bare dovnet lidt på sofaen med en bog. Dejligt!

Outfittet er rimelig simpelt med en klassisk rullekrave og en blazer, som jeg virkelig elsker - desværre er den bare ikke så behagelig at have på, da den strammer lidt i ærmerne. Og så er jeg bare gået i julestemning med neglelakken! Tror det er fordi jeg var med til at pynte op til jul på mit arbejde i lørdags samtidig med, at jeg nu et par gange har spist risengrød og pebernødder. Så kommer man altså bare lidt i julestemning :)

P.S. Det er ikke pletter på min sorte trøje, men lyset, der spejler sig fra mit vindue ;)

4 kommentarer:

 1. Hvor er din rullekrave dog fin!

  Og åh, julenegle. Jeg er en enorm julegris og nyder alt julerelateret; det er sådan en skøn tid at tænke på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Og ja, jeg er helt enig :)

   Slet
 2. Åh risengrød! Det savner jeg virkelig! Heldigt at jeg vender tilbage til Danmark ved juletid og dermed har en god undskyldning :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå - det er bare så lækkert! :D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...