Sider

torsdag den 31. oktober 2013

Den lækreste cardigan og et lille tip


Jeg købte denne utrolig lækre og helt fantastisk bløde cardigan i Message i går fra Sisters Point. Nøøøj, hvor er den bare blød! Er sikker på jeg kommer til at leve i den gennem vinteren, og jeg manglede nemlig en lang grå cardigan, så den er jo bare helt perfekt. Og sådan én kan bare bruges i så mange forskellige sammenhænge!

Derudover vil jeg lige dele et lille tip. Pieces kører nemlig lige nu et tilbud på deres facebook side, hvor du kan hente et par gratis øreringe i deres butikker ved fremvisning af den mail, man modtager. Det gjorde jeg i dag og fik dette fine par:


Er der noget bedre end gratis ting? Tilbuddet kan forresten findes lige her. God fornøjelse! :)

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...