Sider

fredag den 4. oktober 2013

Den perfekte kur mod det triste efterår??


Efteråret er uden tvivl den årstid, jeg bryder mig allermindst om. Jeg bliver bare så deprimeret, når det hele tiden bliver koldere og koldere, mørkere og mørkere og al den regn og blæst efteråret altid byder på. Så det er ikke ligefrem min yndlingstid, vi går i møde. Der er dog alligevel nogle få ting, jeg godt kan lide ved efteråret, og én af de ting er bøger. Efteråret byder nemlig altid på en masse nye og spændende udgivelser, og der er ikke noget så skønt som at ligge under et tæppe med en god bog og en kop varm kakao, når man kan høre regnen og blæsten mod ruderne. Det er altså bare noget andet at læse på denne årstid, end det er om sommeren.

Jeg har derfor kigget på WilliamDam.dk, som er en online boghandel, og fundet et lille mix af nogle bøger, som jeg bestemt godt kunne tænke mig at hygge med på en rigtig efterårsdag under tæppet. Der er en del krimier, som jeg altid elsker at blive underholdt af, men også et par rigtige tøsebøger, som også er klassikere for mig. WilliamDam boghandel har nemlig et stort udvalg inden for en helt masse forskellige genrer, nye som gamle titler og både på dansk og engelsk. Og så har de aldeles fordelagtige priser, da det ellers hurtigt kan blive en rigtig dyr fornøjelse at købe bøger i de fysiske butikker. Så tag et kig forbi deres side (som i øvrigt også har perfekte TrustPilot anmeldelser!) og få det bedste ud af det triste efterår med en masse gode bøger. Det vil jeg i hvert fald selv prøve på ;)

(Reklame for Williamdam.dk - men jeg står selvfølgelig 100% inde for det..)

4 kommentarer:

 1. Jeg skal også have handlet bøger ind så jeg kan blive efterårs klar :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er ligesom bare ikke rigtigt efterår uden gode bøger ;)

   Slet
 2. Bøger og efterårsstemning går altid godt sammen :) Kvinden der forsvandt af Gillian Flynn kan jeg særligt anbefale - virkelig god krimi/thriller! Jeg omtalte den selv på min blog for et par dage siden, hvis du er nysgerrig på en meget nede på jorden anmeldelse/anbefaling.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder bare godt - vil helt sikkert lige læse din anmeldelse af den! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...