Sider

onsdag den 23. oktober 2013

Efterårsbillede og skolearbejde


I får lige et lille klassisk efterårsbillede på denne onsdag, som for det meste har stået på skolearbejde for mig. Jeg er jo ikke ret glad for efteråret generelt, men de skiftende farver på træernes blade er nu ret smukke, så det er med at nyde dem, inden træerne bliver helt bare og triste at se på, hvilket jeg bestemt ikke glæder mig til.

Men ja, jeg har i dag været på en spændende og hyggelig lille research-tur med min studiegruppe, hvorefter vi mødtes hjemme ved mig for at arbejde videre på projektet. Så det har været en super hyggelig dag med nogle søde mennesker, men jeg går bare rundt og er så sindssygt træt lige for tiden, så det er lidt trælst, for jeg føler bare ikke at jeg kan overskue at få lavet alle de ting, jeg gerne vil. Men sådan er der nok mange der har det her om efteråret ;)

2 kommentarer:

  1. Sådan et fint billede. Man kan sige meget om efteråret; men det er bare så smukt, altid. Hvorend man ser hen.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...