Sider

fredag den 4. oktober 2013

En tur i biografen: "Kvinden i Buret"


Dagens tidligere indlæg skulle egentlig have været oppe i går, men jeg måtte i stedet ufrivilligt holde endnu en fridag, da mine forældres internet besluttede sig for at strejke hele aftenen. Velkommen på landet, Camilla! Men her i dag er det så heldigvis oppe at køre igen, hvilket vel heller ikke er for meget at forlange ;) Dagen i dag er gået stille og roligt med bl.a. en gåtur med Minnie, lidt træning på mine forældres crosstrainer, pizza til aftensmad og så ellers en hyggelig biograftur, hvor jeg som sagt skulle se filmatiseringen af Jussi Adler-Olsens "Kvinden i Buret", som I lige hurtigt får min mening om.

Jeg har læst bogen for efterhånden et par år siden og er rigtig stor fan af den og de andre "Afdeling Q"-bøger, så jeg har naturligvis glædet mig i lang tid til filmen. Og jeg blev bestemt ikke skuffet! Jeg synes faktisk den hele vejen igennem var super god og kan slet ikke komme på noget, jeg er utilfreds med - måske lige med undtagelse af en enkelt scene, som var unødvendigt ulækker, og som virkelig fik det til at vende sig i maven på mig. Men sådan er det jo nok ofte med krimier! Jeg var også virkelig positivt overrasket over hvor god Nikolaj Lie Kaas er som Carl Mørck, jeg var nemlig som mange andre også lidt skeptisk over ham pga. hans alder osv. Men han gjorde det super godt, og det samme kan siges om alle de andre skuespillere. Så ja, jeg kan ikke andet end anbefale filmen, hvis du er til den genre! :)

Har du set filmen - eller har du måske planer om det?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...