Sider

torsdag den 10. oktober 2013

Gårsdagens outfit: All around casual

Strik: Only (Jacqueline de Yong) - Jeggings: Pieces - Sko: Converse

Ur: Michael Kors - Ring: Corazon - Negle: OPI "Just Spotted the Lizard

Solbriller: Ray-Ban - Halskæde: H&M - Øreringe: Smykkekæden - Læber: YSL "#29 Opera Rose"

Ja, som overskriften siger, så er dette mit outfit fra i går, hvor jeg havde en laaaang dag i skolen med fremlæggelser og evaluering i et sindssygt tungt og kedeligt fag, nemlig videnskabsteori. Derfor skulle tøjet også være dejlig behageligt, så det blev til mine mest behagelige jeggings (hader egentlig det ord), samt min nye strikketrøje, Converse-sneakers og håret op i en høj donut-knold. Og så selvfølgelig lige nogle guldsmykker for at peppe det hele lidt op. Skønt! :) Billederne er dog først taget i dag, for i går pisregnede det bare hele dagen, så det var jo lidt smådeprimerende..

I dag har jeg haft endnu en fridag fra studiet, hvor jeg ikke har lavet det helt store udover et par praktiske ting og sager. De næste par dage står så på arbejde for mig, så det bliver dejligt. Jeg elsker bare mit skønne arbejde (i Matas)!! :)

P.S. Min helt fantastiske mormor ville i dag kunne være blevet 65 år. Der går ikke en dag, hvor jeg ikke inderligt ønsker, hun stadig var her. Så husk at sætte pris på dine nærmeste - nogle mister man bare i en al for tidlig alder <3

6 kommentarer:

 1. Jeg synes virkelig at du ser fin ud ;) Flot outfit ;)

  SvarSlet
 2. Angående din mormor, fik jeg helt en klump i halsen. Det er snart et år siden jeg mistede min farmor og tænker på hende næsten hver dag.

  Du ser i øvrigt rigtig fin ud med den sorte strik og guld smykkerne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, det er jeg ked af at høre - det er altid så forfærdeligt og meningsløst! Jeg har måttet undvære min mormor i over 8 år nu (tiden flyver!), og selvom det selvfølgelig bliver meget bedre med tiden, så vil de altid mangle helt forfærdeligt :(

   Årh, tak skal du have!

   Slet
 3. Dejligt og afslappet outfit - et jeg selv er blevet større fan af på det seneste. Især med et par vinrøde converse, når nu resten er lidt mørkt i det. Men smykkerne og neglelakken er selvfølgelig også med til at pifte det op :) Vejret i Shanghai (hvor jeg befinder mig) er dog lidt for varmt endnu til en sweater, så den er byttet ud med t-shirt-ish for tiden.
  Og btw, jeggings? Det udtryk er gået helt forbi mig, haha.

  SvarSlet
 4. Åh, videnskabsteori. Tungt er vist lige ordet for dét fag.

  Men du ser jo skøn ud! Jeg knuselsker din strik; den er jo helt perfekt!

  Og så sender jeg varme tanker til dig og din mormor. Det er altid hårdt at tænke på det, der kunne have været; men så må man nyde, det der var. <3

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...