Sider

torsdag den 17. oktober 2013

Gårsdagens outfit: Comfy knit & statement necklace

Strik: Only (Jacqueline de Yong) - Jeans: Zara - Sko: Converse - Halskæde: Pieces


I går var en dag, der for mit vedkommende bød på en ret lang skoledag, men det var nu hyggeligt nok. Jeg havde den anden af mine nye striktrøjer på, som er så dejlig varm og behagelig at have på. Den satte jeg sammen med et par jeans, mine grå Converse (som desværre snart er for kolde at have på), samt min fine halskæde fra Pieces, som lige pyntede det hele lidt op, så det ikke blev for kedeligt :)

I dag har jeg haft en fridag fra studiet, som jeg har brugt på at sove længe, støvsuge, vaske tøj og andre huslige ting, samt lidt for meget Vampire Diaries i fjernsynet. I morgen har jeg endnu en fridag (jeg har et hårdt studieliv disse dage, hæhæ), hvor jeg skal mødes til frokost med en veninde fra folkeskolen, som jeg ikke har set i alt alt for lang tid, så det glæder jeg mig rigtig meget til. Så ja, jeg hygger mig bare helt stille og roligt uden at lave så meget. Det er nu skønt :)

4 kommentarer:

 1. De striktrøjer ser altså virkelig lækre ud! Jeg er selv på jagt efter nogle ordentlige strik, der kan holde mig varm når temperaturen sænker sig i Shanghai. Efteråret er så småt på vej, og det skulle vidst utrolig hurtigt slår over i vinter (i hvert fald i forhold til derhjemme). Æv!

  SvarSlet
  Svar
  1. De er også bare super lækre! :) Men ja, en varm striktrøje er uundværlig på kolde dage. Men øv øv - trælst at der ikke er så meget efterårstid til at vende sig til tanken om vinteren!

   Slet
 2. En statementhalskæde kan gøre rigtig meget for et ellers forholdsvis enkelt outfit! FLOT! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kan den nemlig! Og tusind tak :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...