Sider

lørdag den 26. oktober 2013

Husk nu...

...at støtte TV2's Knæk Cancer kampagne her til aften i deres store show. Det er så vigtigt, at vi får samlet så mange penge som muligt sammen, så vi forhåbenligt snart kan få bugt med den frygtelige sygdom, som kræft er. Vi kender alle nogen, der har været ramt, og der er næsten ikke noget, der er mere forfærdeligt at gennemgå. Jeg har selv mistet både min mormor og farfar pga. kræft - min mormor var bare 56 år gammel, og jeg kan stadig mærke, at oplevelserne fra dengang har givet nogle alvorlige ar på sjælen, som jeg ikke ønsker for nogen anden. Derfor er det så vigtigt med penge til forskning, så vi forhåbentlig meget snart kan knække koden og for alvor kan sige farvel og tak (for lort!) til kræften :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...