Sider

onsdag den 9. oktober 2013

Lækre ting fra Nicehome.dk

Kender I til webshoppen NiceHome.dk? De sælger en masse fine kvalitetsmøbler til hjemmet til fordelagtige priser i forskellige niveauer, så de fleste kan være med. Der er både møbler til daglig- og spisestuen, soveværelset, kontoret, haven mm. så der er nok noget at vælge imellem til de forskellige rum i hjemmet.

Jeg er jo helt tosset med indretning, så jeg har samlet nogle af mine favoritter på den ovenstående collage, og jeg er specielt imponeret over så mange lækre sofaer de har, og som ikke koster det hvide ud af øjnene. Derudover er jeg også vild med flere skønne lamper, en puf og sækkestol til stuen og en kommode til soveværelset, som er sådan et handy møbel, når man bor i en forholdsvis lille lejlighed. Så hvis jeg ellers lige stod og manglede nye møbler til min lejlighed, ville jeg helt sikkert overveje flere ting fra deres fine side, som i øvrigt også er e-mærket (=en godkendt og kontrolleret webshop). Desuden har de også en masse tilbuds- og lagersalgsvarer, så man kan godt fine nogle gode tilbud. Så tag lige et kig forbi deres side, og du vil helt sikkert blive inspireret til at give dit hjem en lille makeover ;)

(Reklame for Nicehome.dk - men jeg står selvfølgelig 100% inde for det..)

1 kommentar:

  1. Den sofa ville passe perfekt ind i min stue :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...