Sider

tirsdag den 29. oktober 2013

Min daglige makeup: Huden


Jeg lavede for efterhånden lang tid siden et indlæg som dette, men siden da har jeg ændret en del ting,  så jeg tænkte, at det efterhånden var tid til et opdateret indlæg med de makeupprodukter, jeg bruger hver dag, og som dermed selvfølgelig er nogle produkter, som jeg er sindssygt glad for. Jeg har delt indlægget op, så det ikke bliver alt for langt, så vi starter med produkterne til huden, som jo også er den meget vigtige base :)

Step 1 - Concealer:
Jeg starter med at lægge concealeren fra MAC (se evt. min anmeldelse af denne lige her) under øjnene for at dække mine ekstremt mørke rander, samt i næsefløjen og på hagen, hvor jeg har tendens til lidt rødme. Disse steder bruger jeg bare mine fingre til påføring. Derudover dækker jeg selvfølgelig eventuelle urenheder til, og til dette bruger jeg en pensel fra Helena Rubinstein, da det giver en mere præcis dækning. Penslen er fra en gaveæske, jeg engang fik, så jeg tror ikke det er én, man kan købe i løssalg. Men det skulle nu nok være muligt at finde en lignende fra de fleste mærker.

Step 2 - Foundation:
Efter concealeren er lagt på, er det tid til foundation. Jeg bruger denne mineralfoundation fra Lily Lolo (som jeg også har anmeldt lige her), som dækker super godt, men også ser rigtig naturlig ud. Og den holder min hud ret mat i løbet af dagen, så det er ikke nødvendigt for mig at bruge en pudder over den, selvom jeg ellers har tendens til lidt fedtet hud i t-zonen. Til påføring bruger jeg penslen fra E.l.f. (som jeg sørme også lige har skrevet om - scroll et par indlæg ned, og så finder du det indlæg), som bare fungerer så godt.

...Og så er min hud ganske meget forbedret, og jeg er klar til at gå videre i min rutine. Måske tænker du, at jeg har glemt blush, men det kommer altid først senere for mig, så det kan ses i et kommende indlæg :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...