Sider

søndag den 20. oktober 2013

Min nye vinterjakke fra Topshop!


Jeg lavede for noget tid siden en collage med nogle skønne vinterjakker her til bloggen, og det viste sig endnu engang at blive noget farligt for mig, da jeg endte med at forelske mig i én af jakkerne, som jeg så nu har købt. Det er denne fine sag fra Topshop, som har det skønneste bløde for indeni, så den bliver super dejlig når vejret bliver endnu koldere!

Beklager de lidt dårlige billeder, men der har bare været så mørkt og trist hele dagen, så blev nødt til at bruge blitzen på mit kamera, som ikke er specielt god. Men ja, I kan da i det mindste nogenlunde se, hvordan den ser ud :) Jeg ville ellers have taget nogle billeder med den på, samt en masse andre billeder til bloggen, men som sagt har der bare slet ikke været lys til det, så det må blive en anden dag - typisk! Så dagen i dag har bare været sådan en rigtig doven dag for mig, hvor jeg bare har gået rundt i nattøj hele dagen og skiftevis læst og set fjernsyn (sæson 3 af The Vampire Diaries) på sofaen. Virkelig ikke særlig produktivt, men nu hyggeligt nok ;)

P.S. Hvis du er interesseret i jakken fra Topshop, så anbefaler jeg, at du tager den i en størrelse større end normalt, da den er ret lille i størrelsen. Det har jeg gjort, og den passer perfekt. Og så kan du forresten se et lille Instagram-billede, hvor jeg har jakken på lige her, indtil jeg får taget nogle ordentlige billeder :)

3 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...