Sider

søndag den 13. oktober 2013

Mine læbestifter: Lyserød og pink

Når det kommer til læbestifter (og ikke mindst neglelakker), har jeg lidt af en samlertrang, og jeg har derfor også efterhånden fået samlet en god portion sammen. Jeg elsker nemlig læbestifter sindssygt højt og går med det hver dag. Jeg har en fornemmelse af, at det stadig ikke er helt "in" blandt unge mennesker at gå med læbestift, da mange forbinder det med ældre damer, men det er bare rigtig synd, da en god læbestift virkelig kan peppe éns ansigt op. Og samtidig ser det også mere naturligt ud end lipgloss, som ellers er mere populært. 

Men nok om det! Jeg tænkte, at jeg ville vise mine læbestifter frem her på bloggen, og hurtigt knytte en kommentar med min mening om dem, da det nogle gange godt kan være lidt at en jungle, at finde rundt i. Jeg har dog som sagt rimelig mange, så det bliver over flere indlæg, da det ellers bliver lidt for langt. Og som overskriften siger, så starter jeg altså med de lyserøde, rosa og pink nuancer. De kommer her - først de lyse og så de lidt mørkere:


1. Rimmel Lasting Finish "006 Pink Blush":
En skøn Barbie-lyserød farve. Kan super godt lide disse læbestifter fra Rimmel, de er cremede, farver godt, er meget "glossy" på læberne og så dufter de behageligt karamelagtigt. Bruger dog ikke farven så tit, da jeg måske synes den er lidt for Barbie-agtig ;) Der er forresten ingen glimmer i farven.

2. E.l.f. Mineral Lipstick "Runway Pink":
Farven ser lidt mere brunlig ud på billedet, men det er fordi den står ved siden af nogle meget lyserøde farver. Denne er en mere neutral lyserød, og farven er mere mat på læberne. Denne er også uden glimmer, dejlig cremet, farver godt, og den har faktisk slet ikke nogen duft/smag.

3. MAC Cremesheen Lipstick "Creme Cup":
Minder en del farvemæssigt om den foregående, men denne ser mere glossy ud på læberne, men er stadig uden glimmer. MAC-læbestifter er mine absolutte yndlingslæbestifter, når det kommer til duft/smag (konsistensen er nu også fantastisk), da de har den skønneste vanilleduft, som gør, at det er dem, jeg som regel rækker ud efter om morgenen.

4. Revlon Lip Butter "080 Strawberry Shortcake":
Minder mest i farven om den første fra Rimmel, men denne er knap så Barbie-agtig og kold i tonen, så denne ser mere naturlig ud på læberne. Konsistensen er skøn, da den mest af alt føles som en læbepomade. Den farver dog stadig godt, er cremet, uden glimmer og dufter svagt af vanille.

5. Maybelline Color Sensational "132 Sweet Pink":
Min allerførste læbestift, som jeg ikke nænner at smide ud, selvom den ikke er god længere (mærkelig lugt og tør, så bruger den ikke længere). Farven er dog fin, og mindes også at det var en ganske god læbestift både konsistens og duft-mæssigt. Den har dog lidt glimmer i, hvilket jeg ikke ligefrem elsker, da den så føles lidt mere ru på læberne.


6. Rimmel Lasting Finish By Kate "02":
En virkelig dramatisk klassisk pink farve, som jeg ikke bruger så tit, men den er god at have. Konsistens og duft er det samme som nr. 1, dog en smule mere mat på læberne. Men den farver bare sindssygt godt! Uden glimmer.

7. Rimmel Moisture Renew "150 Piccadilly Pink":
Disse læbestifter har en skøn cremet konsistens, farver godt og er rimelig glossy på læberne. Men de lugter forfærdeligt af "gammel dame læbestift", som man bliver ved med at kunne smage, så derfor bruger jeg den sjældent. Men farven er en skøn mørk rosa uden glimmer, så hvis det ikke havde været for lugten, ville den helt klart være blevet brugt mere.

8. Yves Saint Laurent Rouge Volupté "#29 Opera Rose":
En skøn pink farve, og læbestiften er super cremet og farverig, uden glimmer og har en frugtagtigt duft, som jeg godt kan lide, men ikke elsker. Jeg behøver vel nærmest ikke at kommentere det helt igennem fantastiske design af denne, vel? Bestemt én af mine yndlings både pga. design, konsistens og farve.

9. MAC Lustre Lipstick "Syrup":
En mere lillatonet rosa farve, som er super smuk. Lustre-læbestifterne fra MAC er mine yndlings, da de har en super let og glossy konsistens og er smukke på læberne, selv hvis man har tørre vinterlæber. Og dufter som sagt skønt af vanille! Farven har en anelse shimmer i, men det er på den gode måde, og ikke noget man kan mærke på læberne.

10. Rimmel Moisture Renew "180 Vintage Pink":
Farven minder om den fra MAC, dog en smule mørkere, men konsistens og duft er den samme som nr. 7, og det er dermed ikke en farve, jeg bruger ret tit.

Og til sidst: Mine favoritter?
Dem jeg bruger mest af de ovenstående læbestifter er nr. 3, 4, 8 og 9, da de har det hele: skøn farve, konsistens og duft/smag, og de er alle meget naturlige til hverdagsbrug :)

6 kommentarer:

 1. Ej, sikke nogle lækre læbestifter. Jeg elsker sådan nogle klassiske, neutrale farver :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg også! Det er så flot når læberne lige bliver det mere markerede :D

   Slet
 2. De er bare så smukke ;) Er vild med farverne ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - er også super glad for dem :D

   Slet
 3. Må hellere få flere læbestifter i samlingen og kunne godt tænke mig at prøve dem fra mac :) Og kender det alt for godt, det der med at samle - har også en lettere stor neglelak samlingen efterhånden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dem synes jeg helt klart, du skal prøve! De er i hvert fald mine favoritter :) Men ja, det er frygteligt som man kan blive ved med at samle!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...