Sider

tirsdag den 15. oktober 2013

Mine læbestifter: Rød og orange

Endnu en omgang af mine læbestifter - denne gang er det de røde og orange farvers tur. Gik du glip af det første indlæg med de lyserøde farver, så scroll lige et indlæg ned, og så finder du det ;)


1. og 2. Ukendt mørkerød og rød:
Aner ikke hvilket mærke disse er, da det er nogle testere, min mor fik på en tidspunkt, men det er nu nogle fine farver, som jeg dog ikke bruger ret tit, da de er ret dramatiske. Og så lugter de af klassisk læbestift, hvilket jeg ikke bryder mig synderligt om. Men det er nu nogle gode farver at have til festbrug.

3. MAC Lustre Lipstick "See Sheer":
Én af mine absolutte favoritter! Det er en skøn rød farve, som giver en meget naturlig rød farve på læberne, der ikke er for dramatisk (man kan dog godt lægge et par lag på for en mere dramatisk farve). Den har en lækker let og glossy konsistens, som jeg elsker, og det er derfor også én af mine mest brugte farver. Og skøn vanilleduft!

4. Rimmel Lasting Finish by Kate "107":
Farven er ikke helt så mørk på læberne, som den ser ud i tuben. Det er en klassisk mørkerød farve, som er super smuk, men jeg bruger den ikke så tit, fordi den er så mørk. Men den kan også sagtens duppes svagt på. Farven er meget mat, men føles ikke vildt tør på læberne. Dufter godt som de andre Lasting Finish læbestifter.


5. Wet n Wild Silk Finish "27":
Egentlig en superfin koralrød farve, som jeg af én eller anden grund ikke har brugt ret meget. Men den er rigtig fin i konsistensen, selv om den er fra et meget billigt mærke - let at smøre på og farver meget. Den er rimelig mat på læberne og har en svag udefinerbar duft, som hverken generer eller behager.

6. MAC Cremesheen Lipstick "Coral Bliss":
En skøn koralfarve, som er super cremet (en anelse drøj at smørre på) og ret glossy på læberne. Man skal dog ikke have for tørre læber, når man bruger den, da det så tydeligt kan ses. Men skøn farve og duft!

7. MAC Sheen Supreme Lipstick "Gotta Dash!":
Den minder både farve- og konsistensmæssigt om den foregående, men er mere orange, samt lettere i konsistensen og lidt mere glossy. Er dog heller ikke super god til tørre læber, men stadig super lækker. Har samme lækre vanilleduft som de andre MAC-læbestifter, selvom dette er en lidt anden slags.

8. Revlon Lip Butter "015 Tutti Frutti":
Lækker let og læbepomadeagtig konsistens, og selvom den ser meget orange ud i tuben, så ser den naturlig ud på læberne og er meget glossy. Super lækker og skøn farve - specielt om sommeren! Har en svag duft af vanille.

Og til sidst: Mine favoritter?
Dem jeg bruger mest af disse farver er nr. 3, 6, 7 og 8 og ligesom i sidste indlæg, så er det fordi de er super fine hverdagsfarver, og samtidig har en skøn konsistens og duft, hvilke er de ting, der er vigtigst for mig i en læbestift :)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...