Sider

onsdag den 16. oktober 2013

Nyt indkøb: Alexa look-alike


Min ultimative drømmetaske er (foruden den klassiske Chanel 2.55) uden tvivl Mulberrys Alexa-taske, men da jeg ikke er rig og vigtigst af alt ikke går med ægte læder, så er det netop bare det; en drøm, som jeg aldrig vil realisere. Men her den anden dag faldt jeg over denne taske af mærket David Jones i syntetisk læder, som minder rigtig meget om Alexa-tasken uden dog at være en direkte kopi overhovedet (støtter selvfølgelig ikke kopivarer). Og så var den sat ned til halv pris fra 599 kr (meget for en fake lædertaske alligevel) til 299, så den kunne jeg altså ikke lige modstå, selvom jeg egentlig ikke burde shoppe mere denne måned. Men det var ikke ligefrem et tilbud, der kunne vente til næste måned jo!

Så jeg er selvfølgelig super glad for min nye fine Alexa look-alike og glæder mig til at tage den i brug. Jeg har det dog en smule dårligt med at købe en taske så kort tid efter, jeg lige har købt en anden, men så har jeg jo lidt at skifte med! ;)

5 kommentarer:

 1. Man kan aldrig få for mange tasker, så det skal du da ikke have dårlig samvittighed over ;) Den er rigtig fin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, vel? Men ja, det synes jeg også! ;)

   Slet
  2. meget flot taske og god og anvendelig, købte sev en for 2 år siden, jeg er meget glad for den

   Slet
 2. Minder ufattelig meget om Alexa tasken, super flot :) hvor købte du den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det gør den nemlig. Den er fra Salling :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...