Sider

tirsdag den 8. oktober 2013

Papirbutik i IKEA - nyhed??


Jeg har haft en fridag fra studiet i dag, så jeg har bare lavet så lidt som muligt hele dagen - det havde jeg lige brug for. Jeg fik dog løbet en lille tur og lavet ordentlig aftensmad, men min ellers planlagte rengøring og tøjvask orkede jeg simpelthen bare ikke lige. Og jeg har alligevel en fridag igen på torsdag, så det tager jeg til den tid ;)

Jeg nævnte i søndags, at jeg var en tur i IKEA, hvor jeg købte et lækkert gulvtæppe. Under mit besøg lagde jeg dog mærke til en ny spændende afdeling i butikken, nemlig én med masser af papirartikler. Jeg ved ikke om det er noget man har kunnet finde i de andre IKEA-butikker i længere tid, men det er i hvert fald første gang, jeg har set det i Aalborg-afdelingen. Men de havde bare så mange sindssygt fine ting, som jeg bare kunne have kigget på i evigheder (har en svaghed for sådan nogle ting): notesbøger, mønstret tape, etiketter, clips i sjove former, post-its, gaveæsker og meget andet - alle i nogle super fede designs, og til sædvanligt billige IKEA-priser.

Jeg havde dog ikke så meget tid til at kigge tingene igennem i søndags, så det eneste jeg købte var den ovenstående håndlavede notesbog med blanke sider. Jeg elsker nemlig små notesbøger, hvor man kan skrible en masse noter og idéer ned i, og denne er bare så fin og lidt gammeldags i designet, og derfor bare ekstra inspirerende for mig. Alle de fine ting kan også ses på deres hjemmeside lige her, men de fleste af tingene kan vist kun købes i varehusene. Men ih, jeg er i hvert fald fan af rigtig mange af tingene og ville ønske, jeg havde købt mere!

4 kommentarer:

 1. Det anede jeg slet ikke, IKEA også solgte. Men hvor er der dog mange yndige og fine ting! Jeg elsker virkelig dekorative notesbøger - og vil afgjort holde øje, næste gang jeg kommer forbi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også næsten, det må være en nyhed. Men ja, så mange super fine ting! :D

   Slet
 2. Ej hvor hyggeligt! :) Der må jeg et smut forbi næste gang jeg skal i IKEA, når jeg er hjemme i Danmark igen. Går ud fra at det også er at finde i IKEA i Københavnsområdet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tænker jeg helt sikkert, det er! Nordjylland plejer i hvert fald ikke at være foran København med sådan noget ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...