Sider

mandag den 7. oktober 2013

To nye skønne striktrøjer


Der er ikke noget bedre end dejlig bløde og varme striktrøjer, når der er koldt udenfor. Jeg havde brug for et par nye, så derfor har jeg købt disse to fra Only's Jacqueline de Yong kollektion (den sorte her og den råhvide her - de fås dog begge i flere andre fine farver). De virker begge skønne i kvaliteten i forhold til prisen, dog er de af akryl, så det er måske ikke alles kop te, men jeg har personligt ikke noget imod det. Jeg kan nemlig ikke fordrage at have nogen form for uld, angora osv. på, da jeg simpelthen begynder at klø så forfærdeligt, så mulighederne er ikke altid så store for mig, når det kommer til strik. Men jeg er sikker på, jeg bliver super glad for disse, og i skal nok snart få dem ordenligt at se i nogle outfit posts. Og fordi jeg tilmeldte mig Only's kundeklub, fik jeg hele 20% rabat på ordren, så de var virkelig til at betale ;)

10 kommentarer:

 1. HVor er de begge super skønne og der er intet bedre end dejlige varmer trøjer til vinter :)
  Jeg er dog rigtig glad for cashmere uld. Det klør heller ikke så meget, men er bare utrolig dejligt at have på :)
  idawestphall@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis! Og det kunne være jeg skulle prøve det, dog tror jeg ikke min økonomi rækker til det lige pt ;)

   Slet
 2. Hej. Super fin blog du har! Kig forbi min hvis du får lyst :)

  //Line
  www.Linebiine.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have! Og det vil jeg helt sikkert gøre :)

   Slet
 3. De ser virkelig lækre ud ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg bestemt også de er! :)

   Slet
 4. Åh. Nye varmende og hyggelige striktrøjer er afgjort det bedste ved efterårets ankomst.

  SvarSlet
 5. Jeg er lige præcis omvendt mht. kvaliteten. Dog klør jeg ikke, men jeg kan simpelthen ikke ånde igennem syntetiske varer - så det kan godt gå hen og blive lidt dyrt i længden, ha ha :-) Men det ser ud til at være nogle rigtig lækre strikketrøjer, og super fine farver, du har valgt :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg heldigvis ikke et problem med, i hvert fald ikke når det er mere løstsiddende ting. Ville dog ønske, jeg ikke kløede så meget af uld, men jeg kan bare slet ikke abstrahere fra det, når jeg har det på :(
   Men ja, det er nogle super dejlige basis farver, som kan bruges i alle mulige forskellige kombinationer :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...