Sider

lørdag den 30. november 2013

Disse travle juletider..


Jeg snakker nok meget om, at jeg har utrolig travlt for tiden, og selvom det måske ikke er så slemt, som så mange andres travle hverdag, så er jeg bare en person, der hurtigt kan blive stresset, hvis der sker for meget, og det har godt nok gået lige til grænsen i et stykke tid nu. Vi har haft max travlt med et projekt i skolen, som vi ikke havde ret lang tid til at lave, mens jeg har arbejdet de sidste fire weekender også. Og i går skulle jeg så arbejde til Open By Night, og både i dag og i morgen er det en almindelig arbejdsdag, og der er bare så travlt i butikken. Derudover har jeg nogle aftaler, samt en julefrokost med studieklassen i den kommende uge, hvor jeg også skal arbejde både lørdag og søndag.

Så ja, der er nok at se til, og det kan selvfølgelig ikke undgå at komme til at gå lidt ud over bloggen - meget mod min vilje. Men i morgen kommer der en julegiveaway op, som forhåbentligt gør det godt igen? Det håber jeg i hvert fald! Og så glæder jeg mig ellers bare helt vildt meget til weekenden d. 14./15. december, hvor jeg endelig har en friweekend, og derfor skal hjem til min familie og julehygge. Det bliver så dejligt! :)

Billedet er forresten af en magnet, jeg for nyligt har fået af min mor, og den er bare så fin på mit køleskab. Det er jo en super god reminder om at stoppe op, tage en dyb indåndning og så smile over livet :) Meget apropos denne travle juletid!

2 kommentarer:

 1. December kan virkelig være sådan en travl og flyvsk måned, men jeg håber du nyder den, trods alt!

  Glædelig første december, om ikke andet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg i hvert fald :)
   Tak og i lige måde!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...