Sider

fredag den 15. november 2013

Endelig en tur ved frisøren


Jeg var i går en meget tiltrængt tur ved frisøren - sidste gang jeg blev klippet var i marts, så det trængte virkelig bare til at blive klippet i spidserne, for mit hår bliver bare så hurtigt tjavset at se på. Jeg fik derfor klippet nogle gode centimeter af i længden, så det ser meget mere sundt ud. Derudover fik jeg også for første gang farvet mine øjenbryn lidt mørkere, for de er naturligt meget lyse i forhold til min hårfarve, så jeg bliver nødt til at tegne dem lidt op, hvis de ikke skal forsvinde helt. Det er nu ikke længere nødvendigt, så det er så skønt! Og jeg ser ikke længere så mærkelig ud uden makeup, for nu kan øjenbrynene rent faktisk ses ;) Så jeg er bare så glad for resultatet, også bare fordi det stadig ser meget naturligt ud.

Jeg havde en super hyggelig aften i går, hvor jeg først spiste sammen med et par søde piger fra min studieklasse, hvorefter vi mødtes med en masse andre fra klassen til pubcrawl. Billedet er først taget, da jeg kom hjem, så jeg ser lidt smadret ud ;) Men det var bare suuuuper hyggeligt, lige indtil jeg begyndte at få det dårligt af al den cigaretrøg, der er på de små pubs, og jeg er stadig en smule hæs pga. det i dag - min krop kan bare slet ikke tåle at indånde det ulækre stads sådan en hel aften. Men pyt, det var stadig en super skøn aften. Det var dog ikke særlig sjovt at skulle tidligt op og i skole igen i morges, men det gik da heldigvis ;)

2 kommentarer:

  1. Der er intet som sundt og nyklippet hår! Det er virkelig en dejlig følelse :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...