Sider

torsdag den 28. november 2013

Endnu et outfit - med tern og læder

Skjorte: Only - Shorts: Vero Moda (fake læder) - Sort top: H&M - Tights: H&M 
Støvler: Bianco - Tørklæde: H&M - Solbriller: Ray-Ban

Ur: Michael Kors - Ring: Corazon

Billederne er nogle dage gamle, men jeg ville ikke lige poste to outfits i træk - det ville blive lidt for ensformigt. Men det er jo meget simpelt med en sort base, mens den ternede skjorte, som er én af mine favoritter, pepper det hele lidt op sammen med guldsmykkerne. Jeg ville ønske jeg kunne gå med lidt tyndere tights på denne årstid, men jeg fryser bare altid, så jeg bliver nødt til at bruge nogle, der er ret tykke, selvom de ikke er ligeså pæne i mange sammenhænge. Men bare jeg ikke fryser, så betyder udseendet ikke så meget :)

I dag har jeg hørt på fremlæggelser hele dagen (over 6 timer - suk!) på studiet, mens jeg har haft sindssygt ondt i den ene side af munden pga. en dum lille blister, der bare konstant sviger helt sindssygt. Så ikke ligefrem den bedste dag! Dog gik min gruppes fremlæggelse rigtig godt, så lidt positivt var der da også ;)

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...